Lillian Q

Problemi sa WINDOWS 2010

— Autor lillianq @ 17:37
 
Moja prijateljica Olga već danima živi u Nervozi jer ima problema sa WINDOWS 2010. Ona ih, naime, čitave nedelje farba u žuto a stara zelena stalno i iznova izbija. Sad, da l' je do modela prozora ili do verzije upgrade-a, (iliti farbe), ne znam. Nisam pametna.

Ja, koja živim u Tuzi već neko vreme (a Tuga i Nervoza su kadgod bile ista država dok u modu nije ušlo ovo separatisanje pa se i nji' dve razdvojiše jedna od druge. Kao, bolje će narodu biti tako. Ali, teško da neki boljitak od toga pošten svet vidi) pokušavam da shvatim – šta je zapela toliko so_tom žutom kad je to ionako oduvek bila moja boja, a ne njena. Njena je zelena! Al ajd, bud' sad pametan pa joj (do)kaži štogod. Tak'oj nervoznoj.  Što bi babe kaz'le - živčanoj. Da me još umaže kak’a je.

Odustah od Olge, pa krenuh put Anje - koja mi od skora živi u Brizi (neznatno posle Tuge i Briga se separatisala od Nervoze ali, opet kažem, običan svet teško da oseća neku razliku), da vidim kako je i je l' još sluša „Deca su ukras sveta...“ tešeći sebe kako je zarad dece donela pravu odluku ... a na svoju štetu ... pa da nas dve zajedno, lepo, uz čašu crna vina ... lakše odemo ... u d... na vašar.

A svi znamo koji grad (ovdašnji) je najpoznatiji po Vašaru.

I eto. Nekada su (i neke) svi putevi vodili u Rim. A mene moji, kojim god da krenem, odvedu ravno u ... na Vašar. Pa di je tu pravda. Nekom Rim, nekom ...
 
Ako očekujete ovde neku poentu – džaba ste navraćali (k'o što Olga džaba farba one njene prozore. Al  nećemo je dodatno sikirati).

Nema ovde poente. Odselila se u Ljubav. Zauvek je, zapravo, i živela tamo. A za tu državu vam je potrebna viza. Ja je, eto, nemam.  Još uvek.

Kažu, nije mi se srce iščistilo dovoljno. Pustiće me. Kadgod. Opet.
 
Ajd baš da vidimo!

Powered by blog.rs